Boomstamtafel24

Waarom Boomstamtafel24?

Houtexperts

Boomstamtafel24.nl is onderdeel van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Wij zijn experts op het gebied van hout, en kunnen je daarom adviseren bij jouw keuze tussen de verschillende soorten houtsoorten.

Showroom

Elk tafelblad is uniek. Wij raden daarom aan om langs te komen in onze showroom in Nijmegen. Hier kan je alle tafelbladen rustig bekijken en het meest geschikte blad uitkiezen.

Voordelig

Wij hebben een goede relatie met onze leverancier, de lijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de tafelbladen erg voordelig inkopen. Dit ziet u terug in onze verkoopprijs.

Over Houtseries24

Boomstamtafel24.nl is onderdeel van Houtseries24. Hier vallen meerdere webshops onder die stuk voor stuk kwaliteitsproducten van hout aanbieden. Functionele producten die van duurzaam materiaal zijn gemaakt, een decoratieve functie hebben en vooral erg voordelig zijn, zodat wij allemaal nog lang van mooie houten producten kunnen blijven genieten.

Momenteel bestaat Houtseries24 uit de volgende onderdelen:

Houtseries24 is een initiatief van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Hierdoor kunnen alle houten producten voordelig worden ingekocht, kunnen we u goed adviseren op het gebied van hout en kunnen de producten te allen tijde op maat worden gezaagd, gebeitst of anderzijds worden bewerkt.

Over Boomstamtafel24.nl

Op Boomstamtafel24.nl vindt u tafelbladen van massief hout. We werken met tafelbladen van onder andere eiken-, essen-, iepen- en teakhout.

Zo hebben we tafelbladen van eiken, essen en iepen die zijn afgewerkt met epoxy. Eventuele noesten en scheuren zijn hiermee opgevuld, waardoor het blad glad en netjes afgewerkt, terwijl het toch de vlamtekeningen en het karakter heeft van een massief houten tafelblad. We werken met zowel zwarte als transparante epoxy. Waar de transparante giethars een mooi inkijkje geeft in het hout, biedt de zwarte epoxy wat meer rust in de uitstraling van het tafelblad. 

De tafelbladen van gerecycled teakhout zijn iets ruwer en hebben daarmee een wat stoerdere look. Door de verschillende stukken teak heeft het een speelse uitstraling maar verliest het zijn houten karakter niet.

Elk tafelblad heeft dus zijn eigen uitstraling, kleur en afwerking. Elk tafelblad is uniek. Wij raden u daarom altijd aan om langs te komen om het assortiment zelf te bekijken en uw tafelblad uit te kiezen. U kunt bij ons terecht op doordeweekse dagen van 7.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Houtseries24

Add to cart